Huset Lagersköld söker fiender och bundsförvanter!

Huset Lagersköld söker fiender och bundsförvanter!

Inläggav KnektarN » tor jan 10, 2013 5:04 pm

Till denna vår kommer Huset lagersköld att komma till Eleria och söker grupper av människor som vill vara fiender eller bundsförvanter!
Info: Huset Lagersköld kommer från Tollsheim där Huset hade sitt säte efter att de blev bannlysta efter att de handlande med slavar. Huset är mer eller mindre smutsigt av kriminella affärer och är idag splittrat över hela Artaria och livnär sig som slavhandlare, smugglare, banditer och legosoldater. Heinric försöker samla sin familj i Eleria för att kunna återbygga Huset!
Och därför söker jag nu folk som kan vara fiender till Huset från generationer tidigare eller har något otalt med en kusin eller en avlägsen släkting. För att kunna skapa lite intriger och så att Huset är mer utsatt inlajv!
Huset är väldigt svagt och få är samlade i Eleria och därför jobbar Huset nu som legoknektar under Haakons korpar (Svarta Vargarna) för att kunna etablera sig och skapa sig ett rykte, vare sig det är bra eller inte! Bundsförvanter är alltid trevligt och välkomna!

Sen så undrar jag vad som gäller slavhandel och kidnappning inlajv? Ifall det finns någon slavmarknad och vad folk tycker om det?
KnektarN
 
Inlägg: 2
Blev medlem: ons jun 27, 2012 1:33 am

Återgå till Kampanjen

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron