När Mörkret har Makten Del 9

Villebråd 2022

Här finner man skogsvarelser under trädens mörka skugga och människor i sin by.

Vill du uppleva mystik, magi och äventyr? Höra orchers trummor och möta både drakar och drower samt alver i sin skog?
Då är Norrskog en plats för dig! Oavsett om du bara vill sitta på den lokala krogen och titta på folk och fä som rör sig natt som dag, eller om du vill vara med i äventyret från dag ett, med eller utan vapen, så kommer du utan tvekan få en upplevelse som du tar med dig i hjärtat! 

Eleria har en nybörjartolerans där spelare ligger på olika nivå både i utrustning och lajvvana. Är du nybörjare tas du dessutom omhand av någon som blir din lajvfadder, bara du skriver det i anmälan. 

Incheckningen tjuvstartar den 6/9 (för de som vill vara ute i god tid) och fortsätter 7/9. Lajvandet börjar den 8/9 och det hela avslutas den 11/9 kl 13:00.  

Trollen, Drakgrottan finns förstås på plats där du kan köpa mat eller hämta ut beställda vapen, pilar, kläder med mera.

Anmälningar som inkommer efter 29/8 kommer kanske inte att få någon gruppintrig, men vi kommer självklart försöka i mån om tid att ge ut gruppintriger även efter detta datum. Garanterat får ni dock stämningstexten.

Lajvets anmälningsavgift kommer  är 650kr + deposition 50kr Ev. Rabatt*: 100kr * Ta med en vän som aldrig lajvat Eleria, eller som inte lajvat Eleria sedan 2019 så får båda två rabatt Städdepositions avgift som återges efter lajvet om lägret är städat

 

Inget medlemskap krävs för att delta på lajvet utan är helt frivilligt. Dagsavgiften 275 kr  ej dep

För kontakt ring Elerias Kansli 
070-202 89 10    

Huvudansvariga:  Hans o Susanne o Douglas

Med stöd av Västerås Stad, fastighetskontoret.