När Mörkret har Makten Del 4

Här inbjuds du till att deltaga på 2020 första lajv i den traditionella Eleriakampanjen, äventyrslajv med nybörjartolerans.

Här finner man skogsvarelser under trädens mörka skugga och människor i sin by.
Vill du uppleva mystik, magi och äventyr? Höra orchers trummor och möta både drakar och drower samt alver i sin skog?
Då är Norrskog en plats för dig! Oavsett om du bara vill sitta på den lokala krogen och titta på folk och fä som rör sig natt som dag, eller om du vill vara med i äventyret från dag ett, med eller utan vapen, så kommer du utan tvekan få en upplevelse som du tar med dig i hjärtat! 

Eleria har en nybörjartolerans där spelare ligger på olika nivå både i utrustning och lajvvana. Är du nybörjare tas du dessutom omhand av någon som blir din lajvfadder, bara du skriver det i anmälan. 

Incheckningen tjuvstartar den 19/5 (för de som vill vara ute i god tid) och fortsätter 20/5. Lajvandet börjar den 21/5 och det hela avslutas den 24/5 kl 13:00.  

Trollen, Drakgrottan finns förstås på plats där du kan köpa mat eller hämta ut beställda vapen, pilar, kläder med mera.

Anmälningar som inkommer efter 20/4 kommer kanske inte att få någon gruppintrig, men vi kommer självklart försöka i mån om tid att ge ut gruppintriger även efter detta datum. Garanterat får ni dock stämningstexten.

Lajvets anmälningsavgift kommer att vara 650 kr var av 50 kr är depositions avgift som återges efter lajvet. Dagsavgift 275 kr ej dep

 NYHET: Ta med en vän som aldrig lajvat Eleria förut (eller någon som inte lajvat Eleria sedan 2018) och du och din vän får 100 kr rabatt på lajvavgiften och betalar alltså 500 kr (+50 kr i dep) för lajvet!

För kontakt ring Elerias Kansli 
070-202 89 10    

Huvudansvariga:  Hans o Susanne o Douglas

Med stöd av Västerås Stad, fastighetskontoret.