När Mörkret har Makten Del 1

Här inbjuds du till att deltaga på årets andra storlajv i den traditionella Eleriakampanjen, äventyrslajv med nybörjartolerans. 

Årets storlajv i den traditionella Eleriakampanjen, äventyrslajv med nybörjartolerans. Här finner man skogsvarelser under trädens mörka skugga och människor i sin by. 
Vill du uppleva mystik, magi och äventyr? Höra orchers trummor och möta både drakar och drower samt alver i sin skog? Då är Norrskog en plats för dig! Oavsett om du bara vill sitta på den lokala krogen och titta på folk och fä som rör sig natt som dag, eller om du vill vara med i äventyret från dag ett, med eller utan vapen, så kommer du utan tvekan få en upplevelse som du tar med dig i hjärtat! 
 
Eleria har en nybörjartolerans där spelare ligger på olika nivå både i utrustning och lajvvana. Är du nybörjare tas du dessutom omhand av någon som blir din lajvfadder bara du skriver det i anmälan. 
Incheckningen tjuvstartar den 18/9 (för de som vill vara ute i god tid) och fortsätter 19/9, lajvandet börjar den 20/9 och det hela avslutas den 23/9 på Söndagen kl 13:00.  
Trollen, Drakgrottan finns förstås på plats där du kan köpa mat eller hämta ut beställda vapen, pilar, kläder med mera.
Anmälningar som inkommer efter 17/8 kommer kanske inte att få någon gruppintrig, men vi kommer självklart försöka i mån om tid att ge ut gruppintriger även efter detta datum. Garanterat får ni dock stämningstexten.   
 
Lajvets anmälningsavgift kommer att vara 550 kr  var av 50 kr är städdepositions avgift som återges efter lajvet om lägret är städat
 
Inget medlemskap krävs för att delta på lajvet utan är helt frivilligt. Dagsavgiften 250 kr ej dep

 

För kontakt ring Elerias Kansli 
070-202 89 10

Huvudansvariga:  Hans o Douglas
Med stöd av Västerås Stad, fastighetskontoret, kultur.idrotts- och fritidsnämnden, Västerås brandkår.